Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2012-es év programjaink.

2012.05.19

Alapitványunk Februártól   Március 13-áig kiálitást rendeztünk a Gelsei általános iskolában Egry józsef munkásságának másolatából.

Az iskola igazgatója és a tanári karral valamint diákokkal nagyon szép megnyitó ünnepséget tartottunk. Az alapitvány elnöke Csuha Piroska Egry József élet utját munkásságárol tájékoztatta jelenlévő közönséget és az iskola valmennyi tanárja és diákjai nagy szeretettel fogadták. 2012. Március 13.

2012 Március 15-én az Egry Jozsef alapitvány és Böröndi Ferenc Polgármester úr az Egry József emléktura vezetőjét valamint 58 Egry József emlék turacsapatal megemlékeztünk Március 15-ről és Egry József születésének 129-ik születés napjárol, ismertettük Egry József élet útját és a munkásságának másolatából kiálitást rendeztünk és vendégül láttuk a túracsapatott  teával ,forraltbóral és apró süteményel végezetül bemutatuk a közöségi házat ahol a település lakóinak régi gyüjteményeit mutattuk be.

2012. Március 18-án az Egry József  alapitvány és testületi taksága és Böröndi Ferenc Polgármester úr  és testületi- taksága valamint Zalaújlak lakkosságávával ünnepeltük március 15-ét és Egry József  születésének 129-ik évfordulóját koszorúzással egybekötött  rendezvényünket. Itt is vendégül láttuk az összegyült vendégeket apró süteményle , üditővel.
Az alapitvány elnök asszony rövid beszámolót tartott Egry József életéről és munkásságáról valamint ismertette a 2011-es év  programjairól a jelenlévő vendégeket.

2012. Március 19.